Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι άλλα κομμωτήρια!

Έλεος πια με αυτά τα κομμωτήρια κάθε 5 μέτρα με οποιαδήποτε νομίζει ότι ξέρει να κουρεύει νομίζοντας ότι οι 15 ώρες που της έκανε μάθημα μια ακόμα πιο αποτυχημένη θα την κάνουν επαγγελματία και ότι θα μάθει στην πορεία με εμάς να πληρώνουμε για να είμαστε τα πειραματόζωά της.

Και εκεί που κλείνει η μια επιχείρηση μετά την άλλη αυτά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.
Φυσικά όλα φαίνονται το ίδιο, ακόμα και οι ίδιες οι κομμώτριες. Και φυσικά εάν τύχεις ποτέ καμία σε παρέα και σου συστηθεί θα σου πει όλο χάρη και περηφάνεια για το τι επάγγελμα κάνει άσχετα εάν είναι καλή σε αυτό ή όχι. Α συν του ότι μόνο αυτή κρίνει εάν είναι ικανή και όχι οι πελάτες της.
Πάρτο χαμπάρι μωρή ότι και το κούρεμα είναι μια μορφή τέχνης και χρειάζεται να έχεις και κάτι που λέγεται ταλέντο. Και δεν χρειάζεται όταν σου λέω κάτι που δεν μου αρέσει ή έκανες λάθος να βρίσκεις χίλιες προφάσεις να δικαιολογήσεις τη μαλακία σου ή ακόμα και να ρίχνεις το φταίξιμο στο μαλλί μου. 'Εχω κουρευτεί και σε άλλους ξέρεις....
Και τσάμπα να με κουρεύεις πλέον δεν με ξαναβλέπεις .Μόνο κάτι γιαγιάδες που τις κάνεις πιστολάκι με 5 ευρώ και τις φίλες σου που για  να μην σε κακοκαρδίσουν έρχονται μια στο τόσο και την επόμενη βδομάδα πηγαίνουν σε μια άλλη για να διορθώσει τις μαλακίες σου.

Τελικό πόρισμα: Βρείτε έναν oldschool μπαρμπέρη που ναι μεν δεν θα σου κάνει το trendy κουρεματάκι ή κάτι extreme αλλά δεν θα σου γαμήσει το κεφάλι και θα μπορείς να κυκλοφορείς έξω χωρίς να πρέπει πριν να βάλεις 8 κιλά ζελέ για μην φαίνεται η ανικανότητα της καθεμιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου